• Naručite uređaje u udobnosti Vašeg doma. Otkrijte naš asortiman proizvoda.
  • Inovativna Miele tehnologija zaslužna je za revolucionarnu čistoću u pranju rublja: PowerWash  - TwinDos - CapDosing
  • 5 godina Miele jamstva - Bezbrižno pranje rublja uz WDD 031. U periodu od 01.01.2018. do 30.04.2018. za kupnju perilice rublja WDD 031.
  • Od nule do čistog za manje od jednog sata. Miele W1 SpeedCare s QuickPowerWash.
  • Za pečenje, pirjanje, i uživanje u hrani po atraktivnoj cijeni od 3.990,00 kn! Miele Active pećnice
  • Snažni Complete C3 Power usisavači s 1600 W!

Grupe proizvoda

Istaknute značajke kategorije proizvoda

Samostojeći aparat za kavu CM 7500 Usisavač robot - Scout RX1 - SJQL0 Miele sredstva za čišćenje

Mnogi razlozi govore u korist tvrtke Miele. Mi ćemo ovdje navesti njih šest.

Od osnivanja 1899. godine Miele slijedi svoje obećanje "Immer Besser". Što podrazumijeva: Mi ulažemo sve napore da budemo "Immer Besser" u usporedbi s ostalim ponuđivačima, ali i da budemo opravdano "Immer Besser". Za naše kupce to znači mirnu savjest, da su s Miele donijelu dobru odluku - vjerojatno za čitav život.

Miele kvaliteta

Više od 100 godina vrijedi: Na Miele se možete osloniti, naši uređaji Vas neće iznevjeriti. Kao jedini proizvođač u branši mi ispitujemo naše proizvode poput perilica rublja, sušilica, perilica posuđa ili pećnica na trajnost dužu od 20 godina. Jednom Miele, uvijek Miele: Miele kupci diljem svijeta ostaju vjerni Miele i preporučuju Miele dalje. Obećajemo Vam i za budućnost: Mi ne pristajemo na kompromise po pitanju pouzdanosti i dugotrajnosti.

Miele tehnologija

Miele stoji za savršene rezultate uz minimalnu potrošnju energije. To vrijedi za higijenu i nježnu njegu Vašeg rublja, Vaših podova i Vašeg posuđa kao i raznovrsne doživljaje užitka pri kuhanju i pečenju. Razlog su mnoge inovativne značajke opreme, koje ima samo Miele. Dokaz su nebrojena osvojena mjesta na ispitivanjima proizvoda diljem svijeta.

Miele komfor

Bilo da je riječ o klasičnom okretnom biraču, decentnom senzoru ili zaslonu osjetljivom na dodir kao na Vašem pametnom telefonu: Rukovanje Miele uređajima jednostavno je i zabavno. Dodatak su, u kuhinji ili prilikom pranja, mnogobrojni praktični i pouzdani automatski programi sa "Jamstvom uspjeha" - te mnogo ljubavi prema detalju. Miele će Vam uljepšati život...

Miele dizajn

Miele voli čiste oblike i bezvremensku eleganciju. Nigdje drugdje nećete za Vaše kuhinjske ugradbene uređaje pronaći usporednu raznolikost linija dizajna i tonova boja za različite stilove uređenja i fronta kuhinjskih elemenata. Velika pažnja se pridaje dizajnu uređaja. Svejedno na koji način ste uredili svoju kuhinju: Miele Vam savršeno odgovara.

Miele servis

Miele kupci uživaju u posebnom tretmanu: Jamčimo brzi i učinkovit servis, koji je višestruko bio proglašen najboljim u branši. Čak i ukoliko imate individualne želje za proizvodima ili za profesionalnim čišćenjem Vaših Miele uređaja, vrlo rado ćemo Vas posjetiti u Vašem domu. Mi smo uvijek ovdje za Vas. Obećajemo!

Miele brend

U mnogim zemljama Miele je omiljeni brend na tržištu. Na njemačkom tržištu Miele je 2013 prozvan najboljim proizvođačem u gotovo svim branšama svih vremena („best brand ever“). Takav brend otkriva nešto i o svom korisniku: Miele kupci postavljaju velike zahtjeve na snagu i ekološki aspekt uređaja. Tko kupuje Miele, pokazuje svoju osvještenost kvalitete i stila.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama i akcijama iz naše ponude...

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.